Gull kjøpes

„Gull kjøpes”, stått det i skiltvinduet i mange 100år. Nå går det dog enkel å selge gull via nettet og det er tryggt og riktig enkelt – hvis du velger rett kjøpre!

Mange sier gull kjøpes

Akkurat nå skriver Gullforhandlere „gull kjøpes” såvel på nettet som i skiltvinduer! Det betyr at du som vil selge gull, har store muligheter å finne en tjenst som passe akkurat deg. Men med fler valg for øyene kan det også bli vanskeligere å belge rett. Utfordringen ligger forstås i å finne et foretak som sier „Gull kjøpes” og som dessuten gjør det til pris du er nøjd med. Å lette et omgang ekstra, lønner seg.

Gull kjøpes til kampanjepris

De ulike gullkjøpere tilbyr ofte et kampanjepris, som for eksempel kan gi deg ekstra bra betalt om du selger gull av en høy karatinnhold eller sender inn din gull innen en viss tid. Du kan se det som en raskhetspremie, men vilkåren kan være ulik og bør forstås sjekke innen du velger hvilken foretak som sier at gull kjøpes til et bra pris med troverdighet.

Gull kjøpes med trygg ledelse

For å kunne si gull kjøpes på et troverdig sett kreves også trygghet i salget – fra det at du napper på tilbydelsen om gull kjøpes, tils dette at du får betalt.

Gull kjøpes, et praktisk eksempel

Du søker etter „gull kjøpes” på internett og bestiller hjem et s.k gullbrev. Fra foretaket som kjøper gull bestiller du hjem gullbrevet, som er kostnadfri og når din registrert adresse oftest allerede neste dag. Gullbrevet inneholder instruksjoner, med en sikkerhetspose i hvilken du plaserer gullet som du vil selge. Utover dette så er det en avtale som bekrefter at du gir gullkjøperen rett å kjøpe ditt gull. Gullbrevet er en rekommenderat forsendelse som er automatisk forsikret for et verdi opp til 100 000 kroner – forutsett at du kan vise kvitteringen. Dette er et bra eksempel på tilfellen når foretaket kjøper gull med ansvar.

Gull kjøpes, men når kommer betalingen?

Du melder ditt gullpris samme dag som ditt gull har tatts imot, oftest innom 24 timmer. Rett etter velger du om du vil ha pengene overført til ditt konto eller om du vil heller hente dem på posten. Du får altså dine penger, 24 timmer etter verdisettning, oftest går det allerede innom noen timmer. Det finnes even gullforhandlere der det kan ta flere dager og uker innen du får pengene. Kontroller derfor alltid hva den gullkjøpere du velger har fpr utbetalningstid. „Rask utbetaling” kan jo betyde alt fra 24 timmer til 3 uker, som beror på hva den som skrev dette ander være „rask”. Ring gjerne og spør og attrå garantier.