Kundeanmeldelser

Gullforhandlerne er mange og omsetter for mye penger. Et av våre mål er å skape mer transparens for deg som kunde.

Så kan dele kundedømmen.

At man jevnfør gullpris er en sak. Det blir alltid nye gullforhandlere mer veldig høye gullpriser men dessverre de er borte snart etter noe måneder og det har til og med skjedd at de har tatt med seg kundernes gull uten å betale ut en krone! Noe sånna gullforhandlere kommer selvfølgelig aldri være velkommen på Gullpriset.nu.

Gullforhandlere som jevnførs på vår side, testes regelmessig av oss og i samarbeid med Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) som vi lar veie og sette karat på de ting vi sender inn til ulike gullforhandler.

Mer seriøs omdømmen gjennom Facebook-innlogging

Når du hadde tenkt å selge gull og jevnføre ulike gullpriser her, så har du førdelen å se hvilket karakter hver gullkjøpere har fått, ukjente personer som forlatet omdømme på Guldpriset.nu – vis Facebook! Til forskjellen fra mange andre rangsider krever vi at våre kunder logge inn med et favebookkonto. Hvis du bruker ikke Facebook, kan du dessverre ikke stemme her. Grunnen til at vi krever at du „legitimerer” deg med Facebook er for å unngå at gullforhandlere selv er med og „latersomstem” eller jukser for å vinner mer kunder.

Les kundeomdømmen

Under 2012 kommer vi å begynne publisere kundeomdømmen på denne siden. Denne funskjonen er helt ny, derfor har vi ikke ennå så mange skriftlige omdømmer uten bare karakter i siffrer. Vi kommer sikkert aldri publisere et omdømme hvis vi selv ikke opplever at den kunder omdømme er verd for den aktuelle gullkjøperen, eller om det sier imot det som står i deres vilkår.